Standaardrijden

De commissie heeft als doel; Het bevorderen van het standaardrijden in Kring Peelland en het coรถrdineren en organiseren van deze wedstrijden.

mailadres: ruiter@gildenkringpeelland.nl


Voorzitter
(Vaccant)

Secretaris
Jos Steenhuis (St. Jorisgilde Asten)

Leden
Jos Jacobs (St. Jorisgilde Someren)
Gerard van Meel (St. Willibrordusgilde Bakel)

Raadsvrouw Marga van Otterdijkย (St. Jorisgilde Someren)

Toegevoegd vanuit het kringbestuur
Dennis van Hout (St. Lambertusgilde Someren-Eind)
Hans van Someren (St. Hubertusgilde Liessel)

Voor statuten, reglementen en instellingsbesluiten zie rubriek bestuur.

Documenten

Video’s

Video standaardpaarden en ringsteken Landjuweel 2017 Soest
Jos Steenhuis heeft een compilatie gemaakt van verschilldende video opnames over het voeren van het standaard en het ringsteken tijdens Landjuweel 2017 in Soest. Deze compilatie is geplaatst op YouTube.

Film Ringsteken Kringdag Someren 2017
Link: https://www.youtube.com/watch?v=fGictxY2c58

Laatste berichten

  • Kringdag 2023 Someren-Eind standaardrijden
    ๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป-๐—˜๐—ถ๐—ป๐—ฑ Wij kunnen terug kijken op een prachtige optocht met standaardruiters uit de hele federatie. Het hoogte punt was op het Einderplein waar alle ruiters/amazones en paarden werden voorgesteld. Zij brachten allen een speciale groet uit aan de bewoners van Kleinschalig wonen Someren-Eind. Zij zaten heerlijk in het zonnetje te genieten van… Lees meer
  • Kringdag 2023 Someren-Eind vervolg standaardrijden
    Wedstrijden Standaardrijden worden op zondag 14 april 2024 verreden. Vanwege het hitteprotocol voor vervoer van dieren was er geen deelname door ruiters. Het gilde heeft in overleg met Kring Peelland besloten om deze wedstrijd open te stellen voor alle gilden van de NBFS.  Zijn er ruiters/amazones binnen jullie gilde die nog nooit aan een gildeoptocht/wedstrijd… Lees meer
  • Jaarvergadering Standaardrijden 23 febr
    De commissie standaardrijden nodigt de gilden en standaardruiters uit voor de jaarvergadering op vrijdag 23 februari 2024 om 20:00 uur in Gildehuis Bakel, Gildepad 1 (links naast de kerk in de boerderij, laatste deur)